eZ Community » Forums » Extensions » eZFind returns results in double in...
expandshrink

eZFind returns results in double in my admin

eZFind returns results in double in my admin

Tuesday 28 June 2011 10:10:16 am - 4 replies

Hello guys,

I have a problem with the ezfind search in my backoffice. It returns results in two.
One of the two results has no links.

Here a screenshot : http://imageshack.us/photo/my-images/808/ezfindresults.png/

If you have an idea.

Thanks

Tuesday 28 June 2011 11:22:56 am

This looks like a "dirty" index, try to clean with the ezfind provided indexing script by using the --clean-all option

hth

Paul

Tuesday 28 June 2011 11:45:32 am

I currently running an updatesearchindexsolr.php -s plain_site_admin --clean --allow-root-user (~40% done)
It doesn't seems to resolve the problem.

I look in the updatesearchindexsolr.php help. With --clean-all , i thinks it will erase index from all my  ezpublish installation. (i have 2 ezpublish installation : one with 3 websites on it , the other with 4 websites on it) I would avoid that.

For now, I will just wait the end of the execution.

Thanks

Modified on Tuesday 28 June 2011 11:47:36 am by Fabien GALLARD

Tuesday 28 June 2011 6:04:34 pm

Well, updatesearchindexsolr.php is done. And it changes nothing. sad.gif Emoticon

Friday 01 July 2011 10:39:36 am

Hello guys,

I solved my problem with the updatesearchindexsolr.php -s plain_site_admin --clean-all --allow-root-user commande line.

This doesn' t work the first time. So i check the ezfind logs file  and i have some “POST /solr/update HTTP/1.1” 500

So i restart the java executable (start.jar) and the updatesearchindexsolr.php works fine

Thanks again Paul

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from