eZ Community » Forums » eZ Publish 5 Platform » Content Tree Missing Sub-items (EZ 5.4)
expandshrink

Content Tree Missing Sub-items (EZ 5.4)

Content Tree Missing Sub-items (EZ 5.4)

Tuesday 10 March 2015 8:39:52 pm - 2 replies

In the admin area's left hand side, I only see the root node "Home" and 1 out of 10 sub-items "Gallery" under it.

The issue is I have 9 other sub-items for "Home" besides "Gallery", like "Article", "Article Child", and other custom classes, but only "Gallery" shows up.

I didn't see a flag/option anywhere to have a sub-item object under "Home" show up in the content tree. What am I missing? How can I get the tree on the left to display the sub-items there?

Tuesday 10 March 2015 9:01:01 pm

Hi Mike

Is this a new installation?

eZ Pubish came with some classes configured to display in the content structure menu

https://github.com/ezsystems/ezpublish-legacy/blob/master/settings/contentstructuremenu.ini#L12

you should set the classes you want to display in the contentstructuremenu.ini in your admin site access

ezpublish_legacy/settings/siteaccess/admin/contentstructuremenu.ini.append.php

 [TreeMenu]
Dynamic=enabled
ShowClasses[]
ShowClasses[]=folder
ShowClasses[]=forum
ShowClasses[]=gallery
ShowClasses[]=my_custom_class_1
ShowClasses[]=my_custom_class_2
ShowClasses[]=my_custom_class_n

I hope this help you

Ernesto

Modified on Tuesday 10 March 2015 9:01:43 pm by Ernesto Buenrostro

Wednesday 11 March 2015 4:10:11 pm

Hi Ernesto,

This definitely helped me, it was under:

ezpublish_legacy/settings/siteaccess/ezdemo_site_admin/contentstructuremenu.ini.append.php

Thank you for the help!

Modified on Wednesday 11 March 2015 10:10:46 pm by Big Mike

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from