eZ Community » Forums » eZ Publish 5 Platform » Require User Login for siteaccess

Require User Login for siteaccess

Require User Login for siteaccess

Friday 10 January 2014 3:10:11 pm - 7 replies

Hi community,

I'm trying to limited a siteaccess for user logged.

I set RequireUserLogin to true in my site.ini.append.php, but it doesn't work.

I guess that because I don't use legacy mode for this siteaccess.

So what can I do ?

Kind and best regards



Modified on Friday 10 January 2014 3:16:47 pm by Pierre Lesigne

Friday 10 January 2014 3:49:14 pm

Check this topic:


Monday 13 January 2014 6:30:51 pm

Hi Thiago,

Thx a lot for your help.

I use your "Tutei" blunk.gif Emoticon , and thats works but....
I need a last info,:
how to redirect user in EventListener functions?


Thursday 16 January 2014 5:23:27 pm

So it's work \o/,

src/App/CoreBundle/Resources/config/services.yml :


Modified on Wednesday 12 February 2014 5:34:58 pm by Pierre Lesigne

Thursday 16 January 2014 5:27:19 pm


May I suggest to use a gist ? happy.gif Emoticon

Wednesday 12 February 2014 5:36:30 pm

Good suggestion blunk.gif Emoticon

Monday 10 March 2014 4:08:52 pm


I've tried the same thing with :

- src/App/CoreBundle/Resources/config/services.yml 

- src/App/CoreBundle/Classes/EventListener/RequireUserLoginListener.php


But I've the following error :

ContextErrorException: Notice: Undefined offset: 1 in C:\toto\trunk\vendor\ezsystems\ezpublish-kernel\eZ\Bundle\EzPublishLegacyBundle\DependencyInjection\Configuration\LegacyConfigResolver.php line 76


Any idea?

Modified on Monday 10 March 2014 4:09:19 pm by erwan Trevilly

Wednesday 23 July 2014 4:41:38 pm

Here is an update version that works with 2014.5

Modified on Wednesday 23 July 2014 4:42:58 pm by Douglas Hammond


You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from