eZ Community » Forums » Feedback & ideas about the eZ... » All forum feed
expandshrink

All forum feed

All forum feed

Tuesday 05 May 2015 11:39:35 am - 3 replies

Hello everyone
Why the all forum rss feed http://share.ez.no/rss/feed/all_forums does not work?

Thanks

Luca

Tuesday 05 May 2015 1:19:40 pm

Hello Luca,

As I recently documented in this thread, http://share.ez.no/forums/install-configuration/incorrect-display-of-and-amp-lt-and-gt-in-xml-block-datatype-with-php-5.6#comment86634

The forum thread post title content (in the above post) is breaking the rss feed for that category and the global all forums feed.

I have asked the author to rename the feed which will fix the problem (via content changes).

This may be a bug in eZ Publish rss module as well, I've not had time to test.

You could use the individual forum feeds instead to get some content via rss from share, just not that category.

It might help if you also posted to the above thread in support of my request for the author to rename the forum post title as a quicker short term content based fix.

Sorry for the trouble.

Cheers,
Heath

Tuesday 05 May 2015 6:02:20 pm

Ok Thanks!

L

Wednesday 06 May 2015 5:40:14 am

Hello Luca,

Just so you know the all forums rss feed should now be working again.

As I documented earlier today, the forum post title causing the problem was renamed,

http://share.ez.no/forums/install-configuration/incorrect-display-of-tag-opening-and-closing-characters-in-xml-block-datatype-with-php-5.6#comment86647

I hope this helps!

Cheers,
Heath

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from