eZ Community » Forums » General » Internal error with red dot instead...
expandshrink

Internal error with red dot instead of content menu nav in admin back - end

Internal error with red dot instead of content menu nav in admin back - end

Wednesday 20 April 2016 1:01:10 am - 2 replies

Sometimes I get a red dot with the words "Internal error" in place of my menu tree in my back-end admin.This is only while under the "Content structure" tab.

I have to clear ALL of the caches under the Setup tab to get it back.
Clearing the individual caches one at a time does not work.

The site has around 2500 pages in it and was recently converted from having the DB in a separate VM to having them on the same VM.

I am on ezpublish 2012.8 and we are using Varnish.
Any ideas what I should be looking for as far as trouble shooting goes?

Thursday 21 April 2016 5:31:48 am

That's an Ajax call, so you could start by troubleshooting the response in your browser (with the relevant browser dev tool) and if it's returning some generic 500 error, you should be able to find the appropriate error message in your server logs.

Friday 22 April 2016 3:11:38 am

Quote from Peter Keung :

That's an Ajax call, so you could start by troubleshooting the response in your browser (with the relevant browser dev tool) and if it's returning some generic 500 error, you should be able to find the appropriate error message in your server logs.

Thanks Peter. I will wait til it does it again. 
Cheers 

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from