eZ Community » Forums » Install & configuration » Problem with setup/info page
expandshrink

Problem with setup/info page

Problem with setup/info page

Wednesday 29 July 2009 2:44:29 pm - 5 replies

When I try to see the setup/info page, I always get an error message:

Unexpected error, the message was : <Linux system info reader>: can't scan OS for system values. in /usr/share/php/ezc/SystemInformation/system/readers/info_linux.php on line 93

I'm using eZ 4.1.3 and I tried eZ Components 2009.1 and 2009.1.1 too. There is a Gentoo Linux 5.2.10 on the server.

Any idea? I'm a dumb or is it a bug?...

Wednesday 05 August 2009 1:35:44 pm

I'm having the exact same problem. Also using EZP 4.1.3 and the EZComponents it came bundled with.

The path named in the error is slightly different: lib/ezc/SystemInformation/src/system/readers/info_linux.php

(note the src directory)

Has anyone got any idea what causes this problem?
TIA for any help...

Wednesday 05 August 2009 2:02:23 pm

Can the user that the webserver runs under read both: /proc/cpuinfo and /proc/meminfo ?

Wednesday 05 August 2009 2:29:23 pm

No, in my hosting environment both those files belong to root and are only readable by root. Is this something I should take up with my provider then?

Wednesday 05 August 2009 5:03:04 pm

No, we need to handle the exception thrown by ezc in eZ Publish. So a eZ Publish bug.

UPDATE: issue and patch created, http://issues.ez.no/IssueView.php?Id=15249&activeItem=1

Modified on Wednesday 05 August 2009 6:43:29 pm by André R

Tuesday 04 October 2016 12:37:04 pm

Quote from André R :

No, we need to handle the exception thrown by ezc in eZ Publish. So a eZ Publish bug.

UPDATE: issue and patch created, http://issues.ez.no/IssueView.php?Id=15249&activeItem=1

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from