eZ Community » Forums » Developer » ezFind indexing
expandshrink

ezFind indexing

ezFind indexing

Wednesday 04 December 2013 7:02:40 pm - 3 replies

Hi Everyone, 

I am trying to Index my web site with the following command line, it starts well anf finishes too but in the middle I will get some errors saying 

Failed indexing Object XXXXXXX with Object_id .......

 

I am just indexing two types of classes and most of my web site is indexed and found perfect but just some of them (around Twenty Object) are not found.

php extension/ezfind/bin/php/updatesearchindexsolr.php -s <adminsiteaccess> --php-exec=php --conc=2

Anyone knows what can be the reason ?

if not, Can you tell me where can i find a Log file which Errors are documented inside ?

they are not in Ez publish error log

Wednesday 04 December 2013 7:06:24 pm

I am having ezpublish 2012.4 and ezFind 2.7

Thursday 05 December 2013 12:13:40 am

Hi Amir,

Do you have any custom datatype? Usually this sort of problem is caused by bad metadata function in the datatype which is called when indexing the object.

Thursday 05 December 2013 2:38:13 pm

Hi Ivo,

 

Eventhough I read your comment twenty minutes after I solved the problem, but this does not effect your "Right Idea" on this issue.

It was absolutely correct and the problem was some of my fields in those classes! I make them not "searchable " and the problem is gone now!

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from