eZ Community » Forums » Developer » ezurl wrong url with layout module
expandshrink

ezurl wrong url with layout module

ezurl wrong url with layout module

Friday 04 January 2013 5:59:43 pm - 2 replies

Hello everybody,

I'm accessing a specific template using the "layout" module. In this template I need images located in one of my siteaccess' design.

 

Considering I need the full URL I'm doing it like this:

{'images/my_image.gif'|ezdesign('no')|ezurl(, 'full')}

It's fully working on the standard pagelayout, but when using the "layout" module it adds it to the generated URL, right after the domain name, like this:

http://domain.ltd/layout/set/mylayout/design/plain_site/image/my_image.gif

I've tried using only ezurl without ezdesign and I've got the same part of URL added to my link.

How can I handle this?

Sunday 06 January 2013 4:32:50 pm

hello

 

try to use "

<span style="color: #000099;">UseAccessPass</span><span style="color: #000066; font-weight: bold;">=</span><span style="color: #660066;">false</span>

" in your layout.ini.append.php not to have url with layout/set

like this

<span style="color: #000066; font-weight: bold;"><span>[</span>xml<span>]</span></span><span style="color: #000099;">PageLayout</span><span style="color: #000066; font-weight: bold;">=</span><span style="color: #660066;">xml_pagelayout.tpl</span><span style="color: #000099;">ContentType</span><span style="color: #000066; font-weight: bold;">=</span><span style="color: #660066;">text/xml</span><span style="color: #000099;">UseAccessPass</span><span style="color: #000066; font-weight: bold;">=</span><span style="color: #660066;">false</span> 

i hope it helps...

Alex

Monday 07 January 2013 9:54:55 am

Hi,

I'll sum up your answer with appriopriate formatting cause yours is quiet unreadable.
In your pagelayout.ini add this:

[newsletter]
PageLayout=newsletter_pagelayout.tpl
UseAccessPass=false

Where "UseAccessPass=false" excludes "/layout/set/[layout]" from the paths.

Thanks for the answer Alexandre!

Modified on Monday 07 January 2013 9:56:04 am by Antoine Descamps

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from