This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Developer » indexation users
expandshrink

indexation users

indexation users

Monday 23 September 2013 2:22:01 pm - 4 replies

Hello,

I have a problem with the search engine in ezpublish.

In the back office the search engine does not find some users.

I'm on ez publish 2012.8 with ezfind.

I tried to reindex content with :

php runcronjob.php -s gestion ezfindexcontent
php runcronjob.php -s gestion ezfoptimizeindex
php extension/ezfind/bin/php/updatesearchindexsolr.php -s gestion --php-exec=php --conc=2

but nothing change.

could you give some tips

Thanks,

 

Matthieu

Tuesday 24 September 2013 10:20:41 am

Ciao Matthieu, have you tried with a full re-index?

php extension/ezfind/bin/php/updatesearchindexsolr.php -s gestion --php-exec=php --conc=2 --clean-all </span>

Gabriele

Modified on Tuesday 24 September 2013 10:20:58 am by Gabriele Perego

Tuesday 24 September 2013 3:06:46 pm

Hi,

It's in progress.

Now i find the user account on the back office but not on the front (the most important)

the code used on the front is :

 $users=eZSearch::search($search.'*', array(
    'SearchSubTreeArray'=>array(80,41191,42683,43282,44718),
    'SearchContentClassID'=>4, 
    'SearchContentClassAttributeID'=>9 //attribute name of the user
));

I think it would be a better way to use :

$test = eZFunctionHandler::execute('ezfind', 'search', array(
                'query' => $search,
                'class_id' => array('user'),
                'subtree_array' => array(80,41191,42683,43282,44718)    
));

but I have no results

Tuesday 24 September 2013 11:42:25 pm

The code seems correct to me… Have you tried a "plain" query without the class_id and the subtree_array filter?

 

Gabriele 

Wednesday 25 September 2013 10:05:29 am

Hi,

the fourth try to reindex with debug has succed.

php extension/ezfind/bin/php/updatesearchindexsolr.php -s gestion --php-exec=php --conc=2

was my solution but in my case I have many errors.

Thanks for helping blunk.gif Emoticon

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from