This site has been archived. To learn more about our current products Ibexa Content, Ibexa Experience, Ibexa Commerce head over to the Ibexa Developer Portal

eZ Community » Forums » Extensions » eZ Find » Different number of indexed objecton...
expandshrink

Different number of indexed objecton 2 distinct server

Different number of indexed objecton 2 distinct server

Thursday 11 March 2010 11:47:26 am - 4 replies

Hello,

I have 2 different server (dev and prod). I have same project deployed on each server and I copied the database on each.

I launch ezfind indexation :

php extension/ezfind/bin/php/updatesearchindexsolr.php --clean -sadmin

On the dev server I got all my object indexed

On the prod server I got about half objects indexed

I can't find where is the problem, does anyone have an idea ?

Thank you for helping

Thursday 11 March 2010 6:11:42 pm

Hi Matthieu,

How do you count/see the amount of indexed objects ?

Do you see any crash during object indexing on the prod server ?

Let us know,

Thursday 11 March 2010 6:29:49 pm

Hey Nicolas,

There is no crash. The script is executed until commiting of the index.

I watch the amount of indexed object in solR admin and it's well visible when looking for specific object and having no response ...

Monday 15 March 2010 11:16:29 pm

There can be errors in the Solr error output if objects don't get indexed at al, any clue there?

Paul

Thursday 07 October 2010 9:00:40 pm

*bump*

Did you manage to fix this problem? Currently I'm experiencing a similar issue where eZ Find (2.2) does not index a specific subtree of the site. The problem is not section or policy related.

Thanks in advance!

Modified on Thursday 07 October 2010 9:01:15 pm by Sander van den Akker

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from