This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » eZ Publish 5 Platform » EZP 5 Installation issue:...
expandshrink

EZP 5 Installation issue: url_alias_router

EZP 5 Installation issue: url_alias_router

Wednesday 21 November 2012 12:01:04 pm - 3 replies

I have followed the instructions in the INSTALL Readme. 

However I get the following error when running 

php app/console ezpublish:legacy:assets_install --symlink web

[Symfony\Component\Config\Definition\Exception\InvalidConfigurationException]    Unrecognized options "url_alias_router" under "ezpublish.system.site_admin"

If I remove this line and run 

php app/console assets:install --symlink web

php app/console ezpublish:legacy:assets_install --symlink web

sudo php app/console ezpublish:configure eng site_admin

 

Then everything works but obviously there are admin issues, since UrlAliasRouter is not bypassed for admin

 

Anyone have any thoughts or ideas

 

Wednesday 21 November 2012 12:12:03 pm

The setting is now part of "legacy_mode", so the configuration generator should have added this setting for you, and when this is true it implies that url_alias handling in eZ Publish 5 router is not executed.

Wednesday 21 November 2012 12:16:22 pm

Wasn't app renamed to ezpublish as well?

Wednesday 21 November 2012 1:58:04 pm

Yes, overlooked that.
 
Please pull in new changes if you have git checkout, comment out the url_alias_router setting and execute:

php ezpublish/console ezpublish:configure --backup my_site site_admin

(assuming "site_admin" is the name of the admin siteaccess, and "my_site" is the site[access] "group" name you want to use)

Modified on Wednesday 21 November 2012 2:00:42 pm by André R

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from