eZ Community » Forums » eZ Publish 5 Platform » Multisite in eZPublish 5
expandshrink

Multisite in eZPublish 5

Multisite in eZPublish 5

Friday 05 April 2013 8:33:47 am - 6 replies

Hi.

In ezp 4 when i created multisites i defined pathprefixes in site.ini for each siteaccess. How can i achieve the same in ezp 5.0.0?

Harald

Friday 05 April 2013 11:28:02 am

Hi Harald

Unfortunately, multisite with path prefixes in one repository is not yet available in eZ Publish 5 using the Symfony stack. It's planned for 5.2, with a complete new definition of what a site is. Moreover, a patch should come soonish allowing to use this feature, but I can't guarantee this will be compatible with 5.0 (will be with 5.1 at least).

So stay tuned ! happy.gif Emoticon

Sunday 07 April 2013 4:27:46 pm

Quote from Jérôme Vieilledent :

Hi Harald

Unfortunately, multisite with path prefixes in one repository is not yet available in eZ Publish 5 using the Symfony stack. It's planned for 5.2, with a complete new definition of what a site is. Moreover, a patch should come soonish allowing to use this feature, but I can't guarantee this will be compatible with 5.0 (will be with 5.1 at least).

So stay tuned ! happy.gif Emoticon

Hi, Jérôme, is there a set of milestones, with particular features and their respective release candidates/dates?

Monday 08 April 2013 2:58:42 pm

Quote from Jérôme Vieilledent :

Hi Harald

Unfortunately, multisite with path prefixes in one repository is not yet available in eZ Publish 5 using the Symfony stack. It's planned for 5.2, with a complete new definition of what a site is. Moreover, a patch should come soonish allowing to use this feature, but I can't guarantee this will be compatible with 5.0 (will be with 5.1 at least).

So stay tuned ! happy.gif Emoticon

Is pathprefix working in legacy-mode?

Monday 08 April 2013 3:32:23 pm

Yes, but only if you configure it from ezpublish_legacy.

Thursday 04 July 2013 11:12:02 pm

Hi there

Is there an update on this topic in version 5.1? I am strongly interested ...

Best,

Filip

Thursday 04 July 2013 11:18:37 pm

Hi Filip

We did implement it in 5.1. Check this out : https://confluence.ez.no/display/EZP/Multisite+using+content_root

Modified on Thursday 04 July 2013 11:19:09 pm by Jérôme Vieilledent

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from