eZ Community » Forums » eZ Publish 5 Platform » Setup wizard doesn't load stylesheets
expandshrink

Setup wizard doesn't load stylesheets

Setup wizard doesn't load stylesheets

Tuesday 25 December 2012 6:35:39 pm - 3 replies

Hi,

I'm trying to discover ezp5, and although I was comfortable with ezp4, I have trouble with the transition to this new version...

So, my first unsolved mistake, is that the setup wizard can't load the 4 stylesheets : I got a 404 error, for http://foo.org/design/standard/stylesheets/{core, debug, setup, setup2}.css

Some indications on the context :

Thanks in advance for any ideas !

Wednesday 26 December 2012 1:13:00 am

Have you run the following command on your system?

php ezpublish/console assets:install --symlink webphp ezpublish/console ezpublish:legacy:assets_install --symlink web

Wednesday 26 December 2012 2:41:46 pm

Hi,

You're right !

I run the first one, I forgot the second one, this is why !

Thanks a lot blunk.gif Emoticon

Thursday 10 January 2013 3:21:51 pm

Hi.

A have a similar issue. Assets are found in prod environment (index.php) but not in dev (index_dev.php).

The virtualhost in the example redirects everything to index.php, I had to add a rewritecond before the front controller rewrite rule:
        RewriteRule ^/bundles/ - [L]              
        RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f
        RewriteRule .* /index.php

This gave me access to index_dev.php and I dont think it has any thing to do with the fact that assets cannot be found in dev environment (index_dev.php)

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from