eZ Community » Forums » General » ezdemo landing page error
expandshrink

ezdemo landing page error

ezdemo landing page error

Thursday 14 June 2012 2:55:53 am - 7 replies

Hi @ all, i installed the ezdemo extension with ezcommunity 2012.05.

The landing page in the backend are broken... look at the screen: http://img821.imageshack.us/img821/189/ezdemolandingpage.png

the error: Y.one( "#controlbar-top .box-bc" ) is null

when i copy the landing page class to something like page artists it looks ok: http://img84.imageshack.us/img84/5948/ezdemopageartist.png

and again the same question: is this my error or a bug?

Modified on Thursday 14 June 2012 3:07:54 am by Michael Lo

Thursday 14 June 2012 9:29:27 am

Hi,

It is definitely your bad installation and all other issues you have reported are around the same topic. Please make sure that your server met the requirements as well as check your re-write rules setup for this virtual host. Besides, check if CSS / JS generated by ezjscore is correct (use Firebug or built-in www inspector in your browser)

Modified on Thursday 14 June 2012 9:30:29 am by Łukasz Serwatka

Thursday 14 June 2012 5:49:20 pm

Hi Lukasz,

i can not find the error...

these are my entries in the apache directives

<code>

# Protect files and directories from prying eyes.
<Files ~ "(\.(ini\.append\.php|ini\.append|pl|sh|sql)|bin|cronjobs|update)$">
  Order deny,allow
  Deny from all
</Files>
#Set the timezone
SetEnv TZ Europe/Berlin
# Set some options.
Options -Indexes
Options +FollowSymLinks
<IfModule mod_php5.c>
    php_admin_flag safe_mode Off
    php_admin_value register_globals 0
    php_admin_value open_basedir none
    php_value magic_quotes_gpc 0
    php_value magic_quotes_runtime 0
    php_value allow_call_time_pass_reference 0
</IfModule>
DirectoryIndex index.php
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^([^.]+)\.([^.]+)$
RewriteRule ^/(.*) http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^/api/ index_rest.php [L]
RewriteRule ^/index_rest\.php - [L]
RewriteRule ^([^/]+/)?content/treemenu.* index_treemenu.php [L]
RewriteRule ^/var/([^/]+/)?storage/images(-versioned)?/.* - [L]
RewriteRule ^/var/([^/]+/)?cache/(texttoimage|public)/.* - [L]
RewriteRule ^/design/[^/]+/(stylesheets|images|javascript)/.* - [L]
RewriteRule ^/share/icons/.* - [L]
RewriteRule ^/extension/[^/]+/design/[^/]+/(stylesheets|flash|images|lib|javascripts?)/.* - [L]
RewriteRule ^/packages/styles/.+/(stylesheets|images|javascript)/[^/]+/.* - [L]
RewriteRule ^/packages/styles/.+/thumbnail/.* - [L]
RewriteRule ^/var/storage/packages/.* - [L]
RewriteRule ^/favicon\.ico - [L]
RewriteRule ^/design/standard/images/favicon\.ico - [L]
RewriteRule ^/robots\.txt - [L]
RewriteRule ^/w3c/p3p\.xml - [L]
RewriteRule .* /index\.php

</code>

have i forgot something?

Tuesday 19 June 2012 6:53:54 pm

Hi, I'm not getting to run...

on my Ubuntu Notebook the same... the only difference ist the Ubuntu Version... and the Server Hardware...

--- Technical information ---
Site info:
  Site package  - ezdemo_site_clean
  Title         - eZ Publish Demo Design (without demo content)
  URL           - http://www.mmlaboratory.web
  Admin URL     - http://admin.mmlaboratory.web
  Access type   - hostname
  Access value  - www.mmlaboratory.web
Web server info:
  Version - Apache/2.2.22 (Ubuntu)
PHP info:
  Version - 5.3.10-1ubuntu3.1
  Sapi - apache2handler
OS info
  Name - Linux workstation-001 3.2.0-25-generic #40-Ubuntu SMP Wed May 23 20:30:51 UTC 2012 x86_64
  CPU Type - Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz
  CPU Speed - 800.000 MHz
  Memory Size - 8284651520 (7.72 GB)
Database info:
  Type - MySQL Improved
  Driver - ezmysqli
  Version - 5.5.24-0ubuntu0.12.04.1
Email info:
  Transport - sendmail
Image conversion:
  ImageMagick was found and used.
  Path - /usr/bin
  Executable - convert  ImageGD extension was found and used.
Regional info:
  Primary - eng-GB
  Additional - ger-DE, eng-GB
Critical tests
  directory_permissions - Success
  phpversion - Success
  database_extensions - Success
  image_conversion - Success
  safe_mode - Success
  memory_limit - Success
  execution_time - Success
  magic_quotes_runtime - Success
  allow_url_fopen - Success
  accept_path_info - Success
  php_session - Success
  file_upload - Success
  zlib_extension - Success
  dom_extension - Success
  iconv_extension - Success
  mbstring_extension - Success
  timezone - Success
  ezcversion - Success
Optional tests:
  variables_order - Success
  php_magicquotes - Success
  curl_extension - Success
  imagegd_extension - Success
  imagemagick_program - Success
  database_all_extensions - Failure
  php_register_globals - Success
  texttoimage_functions - Success
  open_basedir - Success

but the same error by the 2 installations... and i not find the error...
has anyone an idea what I'm doing wrong?

Wednesday 22 August 2012 4:44:12 am

Hi, i have now installed the ezdemo extension with ezcommunity 2012.06.

and still have the same error...

any help would be nice...!!!

thanks to all, Michael

Monday 27 August 2012 6:13:08 pm

it works... with the ezdemo_democontent package... the ezdemo_democontent_clean package still have the error...
and my DNS-Setup... I just set the wildcards... with an extra A record for the admin access it works... but only with the ezdemo_democontent package...

Modified on Monday 27 August 2012 10:47:32 pm by Michael Lo

Wednesday 29 August 2012 3:41:23 pm

Quote from Michael Lo :

it works... with the ezdemo_democontent package... the ezdemo_democontent_clean package still have the error...
and my DNS-Setup... I just set the wildcards... with an extra A record for the admin access it works... but only with the ezdemo_democontent package...

I have the same problem, with the demo content it work without it will not work.

Wednesday 29 August 2012 3:53:57 pm

For resolve :

1) copy this file design/admin2/templates/content/edit.tpl from a working version

2) replace this file extension/ezdemo/design/ezdemo/override/templates/edit/landing_page.tpl on notworking version

NOTE: MAKE SURE TO BACKUP THE NOT WORKING TPL BEFORE REPLACE IT
or maybe u can just find override setting and comment it but i didnt try that 

Modified on Wednesday 29 August 2012 3:57:48 pm by Stefano Gattuso

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from