This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » General » eZp (3.2-2) a sick puppy
expandshrink

eZp (3.2-2) a sick puppy

eZp (3.2-2) a sick puppy

Saturday 08 November 2003 11:53:03 am - 2 replies

The machine runs only eZ (Apache 2.0.48/PHP 4.3.3/mySQL 4.something.latest), these problems came after upg. -> 3.2-2 (from 3.0-1 or whatever following all steps). It happens 2-3 times a day, not at the same time. It's probably the cache-expiry that goes mad. We're talking "Jack Nicholson"-mad here.

The system obviousely has gotten a heavy case of mad cow desease. A load of 13400% is quite respectable...

[root@m1 php]# w
11:25am up 1 day, 19:44, 2 users, load average: 41.84, 36.60, 20.09
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 14.00s 60.22s 0.05s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:23m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:28am up 1 day, 19:46, 2 users, load average: 43.09, 38.26, 23.20
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 7.00s 1:02 0.08s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:26m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:31am up 1 day, 19:49, 2 users, load average: 86.35, 55.13, 31.96
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 41.00s 1:04 0.08s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:29m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:34am up 1 day, 19:52, 2 users, load average: 100.54, 73.93, 42.89
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 23.00s 1:12 0.07s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:32m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:37am up 1 day, 19:55, 2 users, load average: 114.90, 91.43, 54.76
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 29.00s 1:15 0.09s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:34m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:38am up 1 day, 19:56, 2 users, load average: 118.61, 96.34, 58.54
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 10.00s 1:15 0.10s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:35m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:38am up 1 day, 19:57, 2 users, load average: 125.22, 101.87, 62.60
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 6.00s 1:15 0.09s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:36m 0.60s 0.60s -bash
[root@m1 php]# w
11:42am up 1 day, 20:00, 2 users, load average: 134.06, 117.62, 76.45
USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHAT
root pts/0 m9.klanen.no Thu 3pm 14.00s 1:17 0.39s w
root pts/1 m9.klanen.no Thu 3pm 1:39m 0.60s 0.60s -bash

Saturday 08 November 2003 1:25:41 pm

Sorry, it's 3.2-3, the anger short circuted my brain.

And btw., it also acts like this on mySQL 3.-series.

Tuesday 25 November 2003 10:58:08 am

We have the same software configuration as you, and cannot upload images. We are not upgrading: we are
starting from scratch with the news demo.
Did you solve anything? Any clue?
TIA

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from