eZ Community » Forums » General » New Class Bug?
expandshrink

New Class Bug?

New Class Bug?

Tuesday 15 July 2003 10:06:10 pm - 4 replies

I create a new class but cannot access it with a fetch and appropriate ID number. Is there a bug or am I doing something wrong?

Thanks in advance; Doug Johnson

Modified on Wednesday 16 July 2003 10:48:26 am by Douglas Johnson

Wednesday 16 July 2003 10:48:12 am

Could you show the fetch you tried to use?

Wednesday 16 July 2003 11:36:07 pm

left_list=fetch(content,tree,hash(parent_node_id,$module_result.node_id,limit,23,sort_by,array(modified,true()),class_filter_type,include,class_filter_array,array(37)))}

37 is the class ID of the new class.

Tuesday 23 September 2003 4:05:01 pm

I had the same problem, using 3.2...
After a new class was created from Article copy (of course changing its name), and using the following fetch:

{let news_list= fetch( content,
tree,
hash(
parent_node_id, 55,
limit, 1,
sort_by, array( published, false() ),
class_filter_type, include,
class_filter_array, array( 18 )
)
)
}

{section name=News loop=$news_list}
<tr>
<td>
{node_view_gui view=menu content_node=$News:item}
</td>
</tr>
{/section}
{section name=News loop=$news_list}
<tr>
<t">
<p class="readmore"><a href={concat("/content/view/full/", $News:item.node_id, "/"blunk.gif Emoticon|ezurl}>{$News:item.name|wash}</a></p>
</td>
</tr>
{/section}

{/let}

Changing the class_filter to any class_ID other than the classes I've made it works well...

Any idea??

Tuesday 23 September 2003 6:05:01 pm

Is your new class in the policy list for anonymous user? Can you create objects in the admin interface based on your new class?

-paul

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from