This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » General » Trouble embeding form-content-class
expandshrink

Trouble embeding form-content-class

Trouble embeding form-content-class

Monday 22 September 2003 5:56:41 pm - 1 reply

Hi,

I have created a form content class (basic feedback form) and included it (<object id="xx" />blunk.gif Emoticon in an info page.
For the form itsef I have an override template (overriding embed.tpl), that tries to fetch the classes attributes and display them via {attribute_view_gui attribute=$node.data_map.message} aso.

My problem is, that $node does not seem to exist in this context, this :{$node.data_map|attribute(show)} does not show anything.

The reason I don't access the object directly (not embeding, that is), is because I create my menu automatically with my folders as links. My folder.tpl then loads the first Info Page it finds in the current folder and displays it.

dazed and confused as always ... thanks for help
t

Wednesday 24 September 2003 12:13:57 pm

Thats what debug says when accessing the info page, that has my feeback form included:

Unknown template variable 'node' in namespace 'xmltagns:ContentView'

contact.tpl (my override):
{default content_object=$node.object
content_version=$node.contentobject_version_object
node_name=$node.name}
E-Mail: {attribute_view_gui attribute=$node.data_map.email_from}
.
.
.
{/default}

$node is not available, how can I access my <object id ="xy" />?

thanks!
t

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from