This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Install & configuration » After installation: page not found...
expandshrink

After installation: page not found (404) or Module not found (kernel 20)

After installation: page not found (404) or Module not found (kernel 20)

Saturday 09 March 2013 1:40:17 pm - 3 replies

Hi,

after installing eZ 4 I tried to reach standard and admin website.

With these URLs I get page not found (404).

If i use index.php:

I get Module not found (kernel 20).

Can you help me with this problem?

Thanks

Alberto

Modified on Saturday 09 March 2013 11:26:26 pm by John Terra

Monday 11 March 2013 10:19:03 am

Hi John, 

It appears that you are not running on a Virtual Host configuration, so the index.php part of the URL is certainly required. The part after 'index.php/' is called a "Site Access" and matches the name of a folder under <ez-publish-root-folder>/settings/siteaccess (note: you usually have at least two siteaccesses, two folders under settings/siteaccess, one the front-end, one for the administration interface).

I would first recommend to check whether the /mysite' and 'admin' folder exist under the <ez-publish-root-folder>/settings/siteaccess folder.

Keep us posted,
Cheers, 

Wednesday 13 March 2013 4:22:33 pm

Thanks Nicolas,

The problem was the Virtual Host configuration as you pointed out.

Thanks again, bye!

Thursday 14 March 2013 12:31:11 am

Quote from John Terra :

Thanks Nicolas,

The problem was the Virtual Host configuration as you pointed out.

Thanks again, bye!

Glad to hear that!

I hope your eZ Publish 5 journey will continue safely.

Cheers,

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from