This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Install & configuration » Block System override won't work
expandshrink

Block System override won't work

Block System override won't work

Sunday 17 February 2008 1:16:29 pm - 3 replies

well it seems i can't override the template for a new block

in my ./extension/ezflow/settings/block.ini.append i have

[General]
AllowedTypes[]
AllowedTypes[]=4d_list

[4d_list]
Name=Home lista Trailer (dinamico)
NumberOfValidItems=9
NumberOfArchivedItems=4
ManualAddingOfItems=disabled
FetchClass=ezflowlatestobjects
FetchFixedParameters[]
FetchFixedParameters[Class]=article
FetchParameters[]
FetchParameters[Source]=nodeID
# Single / Multiple
FetchParametersSelectionType[Source]=Multiple
FetchParametersIsRequired[]
# True / False
FetchParametersIsRequired[Source]=true

in my .\settings\siteaccess\ezflow_site\override.ini.append i've

[block_4d_list]
Source=block/view/view.tpl
MatchFile=block/4d_list1.tpl
Subdir=templates
Match[type]=4d_list
Match[view]=4d_list1

and in my .\settings\siteaccess\ita\override.ini.append i've

[block_4d_list]
Source=block/view/view.tpl
MatchFile=block/4d_list1.tpl
Subdir=templates
Match[type]=4d_list
Match[view]=4d_list1

and of course i've 4d_list1.tpl in extension/ezflow/design/ezflow/override/templates/block

btw it always take view.tpl and never 4d_list1.tpl any idea?

Modified on Sunday 17 February 2008 1:20:19 pm by Fabio Farnesi

Tuesday 21 June 2011 9:33:12 am

I'm experiencing the same problem. Whatever I do, the override template won´t show.

Is there a way out of this?

Tuesday 21 June 2011 11:04:47 am

You are missing a view settings in your block definition and you made it part of your override rule.

Add following to your block def:

ViewList[]=4d_list1
ViewName[4d_list1]=Some Human Readable Desc

Then re-publish your frontpage so block will get proper view information.

Modified on Tuesday 21 June 2011 11:05:40 am by Łukasz Serwatka

Tuesday 21 June 2011 1:02:08 pm

Hi Luke, and thanks for answering.

It turns out my problem was different. I have this settings/override/block.ini.append.php

[General]
AllowedTypes[]=EventCalendarGS
[EventCalendarGS]
Name=Aktivitetskalender GS
NumberOfValidItems=1
NumberOfArchivedItems=5
ManualAddingOfItems=enabled
ViewList[]=event_calendar
ViewName[event_calendar]=EventCalendarGS

And this settings/siteaccess/nor/override.ini.append.php

[block_event_calendar]
Source=block/view/view.tpl
MatchFile=block/event_calendar_gs.tpl
Subdir=templates
Match[type]=EventCalendarGS
Match[view]=event_calendar

And my template is placed in design/ezflow_plain_site/override/templates/block/

Still the default view.tpl template and not my own is shown.

I used to be able to figure these things out, but I have been away from ezpublish for a while now...

Modified on Tuesday 21 June 2011 1:04:24 pm by Felix Laate

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from