This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Install & configuration » How add new language into ezpublish?
expandshrink

How add new language into ezpublish?

How add new language into ezpublish?

Thursday 26 July 2007 11:01:21 am - 4 replies

hello,
sorry about my english.

In my ez publish not working multi-language. I want add lithuania language. I will fallow this http://ez.no/doc/ez_publish/techn...anguage/configuring_your_site_locale
instruction, but multi-language not working. And template operator i18n not working in semple operator. In admin interface i will add my language, but nothing not working ??? plese help
thanks

Thursday 26 July 2007 12:02:10 pm

Hello Minius, and welcome to the eZ community!

Can you tell us, step-by-step, which configuration changes you've done? It's rather difficult to tell you what's wrong with the configuration without having the exact details. Thanks.

Modified on Thursday 26 July 2007 12:02:40 pm by Kristof Coomans

Thursday 26 July 2007 1:05:54 pm

1. I create and upload lit-lt folder and lit-lt.ini file into share directory ;

2. I override my siteaccess site.ini by adding setting:
[RegionalSettings]
Locale=lit-LT
ContentObjectLocale=lit-LT
SiteLanguageList[]=lit-LT
SiteLanguageList[]=eng-GB
SiteLanguageList[]=rus-RU
TextTranslation=enabled
ShowUntranslatedObjects=disabled

3. Global override setting not override this;

4. Add success my lit-LT language using admin inteffase ;

5. Clear cache ;

6. And when i refresh public interface display erorr:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\emarkt\lib\ezxml\classes\ezxml.php on line 307
Fatal error: eZ publish did not finish its request

The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below.

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\emarkt\lib\ezxml\classes\ezxml.php on line 307

Thursday 26 July 2007 1:49:18 pm

Can you increase the maximum script execution time in your php configuration? See http://www.php.net/manual/en/ref.info.php#ini.max-execution-time

Something else you can try is to generate the translation cache files from the command line:

./bin/php/ezgeneratetranslationcache.php --ts-list="lit-LT rus-RU"

Wednesday 03 June 2009 4:10:17 pm

Hi;

What steps should I go through to add new language, in my case English? I installed eZ without English since when the install goes with democontent, it times out.

Now I have problems with bringing it back. I added to regional settings the locale eng-GB...

Also I don't know why when I change these settings in SiteLanguageList, the different INI edit template appears (not admin template but a completely different one, the frontend template).

Maybe it's a bug? Or a failure somewhere? Maybe INI file got corrupted? How can I check that?

I see the language in the system, I even added a translation (though it was strange that when I was adding the translation, I didn't see the title of the page I was making). But in the frontend I only get an error "Module cannot be found".

Modified on Wednesday 03 June 2009 4:13:15 pm by Noicokuna Niemoge

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from