eZ Community » Forums » Install & configuration » Images don't show up
expandshrink

Images don't show up

Images don't show up

Friday 20 December 2002 3:36:29 pm

HI PPL,
the images don't show in my configuration. Shows up 2.2.7 just run fine. Where is the failure?

I copied the demo data in the folders. But the Variation folder is always empty. DOes anybody have a Idea?

#192.168.0.3
<VirtualHost 192.168.0.3:80>
<Directory /home/www/uni/>
Options FollowSymLinks Indexes ExecCGI
AllowOverride None
</Directory>

RewriteEngine On
RewriteRule !\.(gif|css|jpg|png)$ /home/www/uni/index.php

ServerAdmin root@localhost
DocumentRoot /home/www/uni/
ServerName 192.168.0.3
</VirtualHost>
#192.168.0.3:8000
<VirtualHost 192.168.0.3:8000>
<Directory /home/www/uni/>
Options FollowSymLinks Indexes ExecCGI
AllowOverride None
</Directory>

RewriteEngine On
RewriteRule !\.(gif|css|jpg|png)$ /home/www/uni/index_admin.php

ServerAdmin root@localhost
DocumentRoot /home/www/uni/
ServerName 192.168.0.3
</VirtualHost>

[FileSettings]
TemporaryDir=/tmp/
TemporaryPermissions=0770
StorageDir=var/storage
StorageDirPermissions=0770
StorageFilePermissions=0660
DirDepth=3
VarDir=var
CacheDir=cache

[ImageSettings]
NewDirPermissions=0770
NewImagePermissions=0660
SmallSizeWidth=60
SmallSizeHeight=60
MediumSizeWidth=150
MediumSizeHeight=150
LargeSizeWidth=600
LargeSizeHeight=600
ReferenceSizeWidth=200
ReferenceSizeHeight=200
ScaleLargerThenOriginal=false
OriginalDir=original
ReferenceDir=reference
VariationsDir=variations

No reply yet!

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from