eZ Community » Forums » Install & configuration » index.php of admin siteaccess not...
expandshrink

index.php of admin siteaccess not interpreted

index.php of admin siteaccess not interpreted

Sunday 15 November 2009 9:13:48 pm - 1 reply

Hello,

I am setting up a 4.2 install in virtual host mode. I get the front page, and the user login works as well. However, when I try to go to the admin siteaccess by entering the URL, I get uninterpreted php code--the index.php no doubt.

When I try to access the admin interface through the Ez Webin login (by checking the box to do so), I get a Kernel error (20), and Firebug NET displays a POST 404 error at the URL http://www.domain.com/index.php/domain_admin/user/login

Does anyone have any light they can shed on this problem?

 [SiteSettings]
DefaultAccess=eng
SiteList[]
SiteList[]=domain
SiteList[]=eng
SiteList[]=domain_admin
SiteList[]=iphone
RootNodeDepth=1

[UserSettings]
LogoutRedirect=/

[SiteAccessSettings]
CheckValidity=false
ForceVirtualHost=true
AvailableSiteAccessList[]
AvailableSiteAccessList[]=domain
AvailableSiteAccessList[]=eng
AvailableSiteAccessList[]=domain_admin
AvailableSiteAccessList[]=iphone
MatchOrder=host
HostMatchMapItems[]=www.domain.com;domain
HostMatchMapItems[]=domain_admin

Tuesday 08 December 2009 11:41:56 am

Hi,

Your configuration seems to be wrong. It does not work like that. You need host,uri matching in order to make it work like you said. Or add

HostMatchMapItems[]=www.admin.domain.com;domain_admin
expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from