eZ Community » Forums » Install & configuration » no first login
expandshrink

no first login

no first login

Thursday 10 July 2003 9:27:39 am

hi karsten,

this is the message by the error.log:

[Tue Jul 08 15:50:13 2003] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: c:/programme/wamp/apache/php/php.exe

but i don`t know, where is the misconfiguration? i don`t get ahead. i need quickly help, please.

zack

zack wrote:

server error at first login
hi,

i installed the latest version of ez with apache 1.3.6, php 4.2.1 and mysql 3.23.51. on win 98. the php memory is set to 20MB. now i try to login at the first time but i get this error message:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, you@your.address and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
----------------------------------------------------------------
Apache/1.3.6 Server at localhost Port 80

who can help?

zack

Re: server error at first login
Could you take please a look at the server error log and post the messages that correspond to your ez publish access attempt?
Karsten Jennissen
Moderator

Tuesday 08 July 2003 12:09:28 pm

No reply yet!

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from