This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Install & configuration » Setting of IndexPage is not overridden
expandshrink

Setting of IndexPage is not overridden

Setting of IndexPage is not overridden

Wednesday 25 June 2014 9:25:08 am - 2 replies

I'm using the Community Project 2014.3. 
The setting of multi-site, if you have two site setting, I have the following settings. 

setting/siteaccess/site1/site.ini.append.php 

 [SiteSettings]
IndexPage = /content/view/full/174/
DefaultPage = /content/view/full/174

However, the setting is not reflected properly and try to check the override status. 
After setting, I'm going cache clear of Legacy, a cache clear of ez5. 

http://site1/adm/settings/view   (site.ini display)

IndexPage injected "/content/view/full/2/"
DefaultPage injected "/content/view/full/2/" 

Are you the person you know the cause?

Please Help.

Modified on Wednesday 25 June 2014 9:29:32 am by fuku fuku

Wednesday 25 June 2014 10:26:47 am

you see the "injected" value in the middle column? That is there to tell you that these settings come from ez5 configuration. You have to change them in ezppublish/config/config.yml (or ezpublish.yml, not 100% sure)

Wednesday 25 June 2014 10:36:15 am

Thank you for answer.

I succeeded by describing the setting of IndexPage to ezpublish.yml. 
I thought this was going to have no problem in setting only legacy. 

I would like to thank your advice. 

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from