eZ Community » Forums » Setup & design » Online Editor resetting...
expandshrink

Online Editor resetting CustomAttributes width

Online Editor resetting CustomAttributes width

Wednesday 15 October 2008 5:57:05 am - 2 replies

I have a custom tag setup for factbox. This is in the admin siteaccess content.ini override:

[CustomTagSettings]
[factbox]
CustomAttributes[]
CustomAttributes[]=title
CustomAttributes[]=alignment
CustomAttributes[]=width
CustomAttributes[]=colour
ClassDescription[]
ClassDescription[fbBlue]=Blue Box
ClassDescription[fbGreen]=Green Box
ClassDescription[fbPink]=Pink Box
ClassDescription[fbYellow]=Yellow Box

This was working fine in 3.10.0 and 3.10.1RC

After upgrading to 3.10.1 final (following the official guide), the Online Editor now screws up the width attribute. If I make a change, it always gets reset back to 100%. Other custom attributes hold their values fine.

If I turn off the Online Editor, then it does successfully save my changes.

Any idea? Thanks happy.gif Emoticon

Tuesday 21 October 2008 12:51:14 am

The problem seems to be with Online Editor v4.2.5

Rolling back to v4.2.4 fixed it.

I've submitted a bug report: http://issues.ez.no/IssueView.php?Id=13786&activeItem=1

Friday 10 September 2010 3:19:50 pm

I have the same problem with OE 5.

I added a custom attribute on embed custom tag and the attribute is resetted when I (save & ) close the popup window. But if i uncheck the "Inline" checkbox i can see my input back.

Modified on Friday 10 September 2010 3:53:13 pm by Nabil Alimi

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from