eZ Community » Forums » Setup & design » [solved] Automatic assignment to an...
expandshrink

[solved] Automatic assignment to an object in a group

[solved] Automatic assignment to an object in a group

Thursday 20 November 2014 12:45:13 pm - 4 replies

Hi to all,

I'm looking for a way to automatically put a new created object in a group.

The goal is to give special access to a new object (let's call it "MyNewObject" ) when it is create from the Back Office.

Of course, just after created MyNewObject I can go in the <User account> tab and assign manually MyNewObject in the group I want, but I'm looking for a way ( settings ? ) to do it automatically.

Is there a "best practice" to do it ?

Thanks for your suggestions.

Alex.

Modified on Thursday 20 November 2014 2:10:28 pm by Peretjatko Alexandre

Thursday 20 November 2014 2:09:07 pm

I've found an extension for a workflow who did it as exaclly how I want : http://projects.ez.no/createmultiplelocationruleevent

You just have to configure the locations.ini.append.php file with your needs, settup a workflow with this extension and that's all !

Setting is very simple :

# MyNewObjetc ( node ID = 41 )
# nodeID for secondary placement : 69
LocationsArray[41]=69

... and I've got MyNewObject publish under the node I want + under nodeid 69.

Alex.

Friday 21 November 2014 1:14:09 am

Hello Peretjatko,

Congratulations on solving your own issue, and so very quickly.

Can you click the checkbox at the top of your original post near the title?

Doing this indicates your question has been solved.

Thanks again for your continued support!

 

Cheers,
Heath 

Friday 21 November 2014 9:04:27 am

Sorry Heath,

I've thought I've closed the topics...

Mmmmmm, I understand what happened with this button: I clicked twice. !

Modified on Friday 21 November 2014 9:06:27 am by Peretjatko Alexandre

Friday 21 November 2014 5:11:28 pm

Hello Peretjatko,

Can you try to click the checkbox at the top of your original post near the title again?

It's still not listed as closed, when closed the box should turn green

Thanks again for your continued support!

 

Cheers,
Heath

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from