This site has been archived and you can no longer log in or post new messages. For up-to-date community resources please visit ezplatform.com

eZ Community » Forums » Setup & design » View Caching problem with custom classes
expandshrink

View Caching problem with custom classes

View Caching problem with custom classes

Saturday 27 March 2010 11:18:57 am - 2 replies

Hello,

I'm encountering a rather annoying misfunction of the view cache system : for the standard classes (article, frontpage), the view cache is up and running, but for custom classes, it won't work.

I could check that in the used template list of the debug output, where the only template shown should be pagelayout.tpl. For the standard classes, it's the case, but for custom classes, all templates related to the node/view/full.tpl are listed. The number of SQL queries is also abnormally high (200+) for pages that are supposed to be cached.

What did I miss in the configuration to enable view caching even for custom classes ?

Thanks in advance for your answers !

Saturday 27 March 2010 12:53:56 pm

Found the problem, thanks to Bertrand Dunogier and Alex Yes.

I use the ezcore rating system which template is included in the custom classes view. I added cache_ttl=0 to the template in order to immediately show the result of the rating after submitting. But I found that the rating module already cleared the rated object cache, so the cache_ttl=0 isn't necessary.

Saturday 27 March 2010 10:41:30 pm

My pleasure. It looks like our search engine ain't that useless after all happy.gif Emoticon

expandshrink

You must be logged in to post messages in this topic!

36 542 Users on board!

Forums menu

Proudly Developed with from